PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Facebook dahil olmak üzere sosyla medyada RR Türkiye eksikliği !



centaur
04.Haziran.2014, 17:34
Sevgili Abiler,arkadaşlar,kardeşler; bilindiği üzere sosyal medya kullanımı günümüz gençliği üzerinde hat safhada.. Özellikle facebook,twitter gibi iletişim araçlarındaki kullanım oranları göz önüne alındığında RR için büyük bir fırsat doğuyor.. Fakat RR Türkiye sayfamız yok:( Celil Abi; bu konuda plan proje var mıdır? Ben Eskişehir RR yi Facebook a açtım ve sitemizin tanıtımını da yaptım:)

Erkan 28
04.Haziran.2014, 17:44
İlker, facebook üzerinde kapalı bir grubumuz var. https://www.facebook.com/groups/180218118698251/?fref=ts

Fakat facebook veya twiter yoğunluk verirsek forum kullanımı azalacak ve unutulacak. Kaldıki facebok üzerinde üye olan çoğu arkadaş foruma uğramıyor ve çoğu etkinliklerden haberi bile olmuyor. Oyüzden çok fazla dağılmadan sade bir şekilde ilerlemek hem forum için hemde yeni gelen dostlar için daha iyi. 8)

inancalio
04.Haziran.2014, 17:46
İyi niyetli yaklaşımın için tebrik ederim ama zaten halihazırda bir Facebook sayfası var:
https://www.facebook.com/groups/180218118698251/

inancalio
04.Haziran.2014, 17:47
İlker, facebook üzerinde kapalı bir grubumuz var. https://www.facebook.com/groups/180218118698251/?fref=ts

Fakat facebook veya twiter yoğunluk verirsek forum kullanımı azalacak ve unutulacak. Kaldıki facebok üzerinde üye olan çoğu arkadaş foruma uğramıyor ve çoğu etkinliklerden haberi bile olmuyor. Oyüzden çok fazla dağılmadan sade bir şekilde ilerlemek hem forum için hemde yeni gelen dostlar için daha iyi. 8)

Yaa ben cevaplıyordum, sen ne ara yazdın yahu ? :)

Erkan 28
04.Haziran.2014, 17:51
Yaa ben cevaplıyordum, sen ne ara yazdın yahu ? :)

sonunda birine gol attım ama keşke bu sen olmasaydın :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

inancalio
04.Haziran.2014, 17:56
sonunda birine gol attım ama keşke bu sen olmasaydın :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Her yediğimiz gol böyle "bilgi paylaşımı"olsa keşke... :)

centaur
04.Haziran.2014, 18:00
Her yediğimiz gol böyle "bilgi paylaşımı"olsa keşke... :)

esas golü ben yedim abi :))))) evvelallah:) tabii ki de öncelikle forum..

CELİL
04.Haziran.2014, 18:12
Erkan gerekli açıklamayı yapmış Tşk. 8)
evet face sayfamız var ama sadece resim paylaşmak için face aktif olunca forum duruyor o yüzden face i çok aktif tutmuyorum 8)

SÜRÜCÜ
04.Haziran.2014, 18:41
celil abi face den gruba girmek ıcın ıstek attım bakarmısın :D

CELİL
04.Haziran.2014, 20:43
celil abi face den gruba girmek ıcın ıstek attım bakarmısın :D
Emre Talebin görülmüyor bir daha dene 8)
Arkadaşlar Herkese şimdiden söyliyim face,e girip foruma girmeyeni face'den silerim 8)

Tanju Mayda
04.Haziran.2014, 21:04
Emre Talebin görülmüyor bir daha dene 8)
Arkadaşlar Herkese şimdiden söyliyim face,e girip foruma girmeyeni face'den silerim 8)



Ha ha ha, forum u sevmeyen ölsüüünnnn ....

Anarchy
04.Haziran.2014, 23:58
Herkese iyi akşamlar,

Abilerim, kardeşlerim, arkadaşlarım!

Bir sosyal medya danışmanı olarak mevzu hakkında affınıza sığınarak yorum getirmek isterim.


Forumun aktif kullanımı tabiki önemli bu sayfanın ayakta kalması konusunda hem fikiriz. Sevgili Celil Ağabeyim belirttiği kullanım şartı sıklıkla ifade edilirse forum kullanımı durmak bir yana sosyal medyanın altif kullanımı ile arttırılacaktır. Forum başlıklarının sosyal medya üzerinden küçük açıklamalar ve linkler ile paylaşılıp forumda aktif olmaya sevk edilmesi kullanıcı tarafından olumlu etki yaratacaktır.

Sosyal medyanın "daha" aktif kullanılması daha fazla kullanıcıya rr sahibine ulaşılmasını kolaylaştırıcaktır. Mevcut gençliğim sosyal medya bağımlılığı aşikardır. Bu duruma ek olarak büyüklerimiz ağabeylerimiz ablalarımızın geride kalmadığını unutmamak gerekir.

Bu kadar aile vari bir tavır söz konusuyken bu forumun daha fazla kullanıcıya ulaştırılması temel amaç güdüldüğünde olumsuz etkinin söz konusu olması çok güç.

Not: hayatım pc başında geçmek zorunda bilişimci olarak çalışıyorum. Bu nedenle evimde pc kullanmıyorum yıllardır. Telefonum ile girip foruma yazıyorum. Belli başlı hatalar yapmış olabilirim. Hoşgörünüze sığınıyorum.


Saygılar iyi forumlar...

CELİL
05.Haziran.2014, 00:14
Ozan face sayfayı açalı 2 seneden fazla oldu başta bizde senin gibi olumlu düşünüyorduk fakat hepimizin doğasında olan kolay yolu seçme güdüsüyle face de olup forumu bilmeyen yönlendirmelere ikazlara rağmen ısrarla face de aktif olup forumda pasif kalan çok arkadaşımız oldu (Hala var) tecrübe ile sabittir o yüzden face gurubu kapalı guruba çevrildi face ve foruma herkes değil bizimle uyumlu kendini RR ailemizden hisseden arkadaşlar üye olsun yeter
Bizi nasıl bulucaklar dersen google amcaya regal raptor & Raptor Rıders yazınca bize ulaşmaması mümkün değil 8)

Tanju Mayda
05.Haziran.2014, 02:06
Anarchy'e katılmamak elde değil, yazdıkları oldukça iyi bir tespit.Ancak Celil'de bir tecrübe sonucu yorum yapmış.

Bence ikisi de(face ve forum) ayrı ayrı konumdalar.Tadları ve nesnel yapıları farklı.

Fotoğraflara face den daha rahat bakmak mümkün.
Forumdaki albümler kısmında ise çok eski fotoğraflar var, güncellenmemiş.Örneğin
Polonezköy-Şile gezisi neden forum albümünde yok.Bu durum kullanıcının face e yönlenmesine sebep olmaz mı?

Üyeleri incelediğimde aktif kullanıcının üye sayısına göre çok çok az olduğunu gördüm.Bunun sebeplerinin araştırılması ve üzerinde düşünülmesi gerekli.Anarcy nin söylediği gibi face den destek alınabilir mi, alınırsa kullanıcının devamlı orada kalmaması için ne gibi önlemler alınarak bunun yapılması düşünülmeli, tartışılmalı.

Kronik bir sorun var ortada.En büyük sorun REGAL RAPTOR markasının bilinmemesi aslında.Kısaca kendi yaşadığımı yazacağım;

2013 sonları itibarı ile RR diye bir marka bilmiyordum.Bir yandan eşimi daha büyük bir motor almaya ikna etmeye çalışıyor, bir yandan da durmadan chopper model bir makina bulmaya çalışıyordum.Piyasadaki bilindik markaların web sayfalarına bakıyor ama içime sinen chopper bir modele rastlayamıyordum.Bir gece tamamen tesadüf eseri Emre Motoru buldum.Aman Allah'ım dedim, işte bunlar aradıklarım.Markasına baktım RR.Amblemine baktım sanki HD yi andırıyor.Gönlüm hep HD da ama eşim yüksek cc motora ikna olacak gibi değil.Fiatlarını araştırdığımda da baktımki HD lere göre sudan ucuz.Nereden alabilirim bu RR lerden falan derken, birde baktımki web de tamamen bir tesadüf eseri RR lerle iligili bir forum sitesi buldum.İşte o forum sitesi bu forum sitesiydi.

SONUÇ : Bence insanlar tamamen tesadüf eseri bu forum sitesini bulabiliyorlar.

NEDEN : En büyük eksiklik Emre Motor un yeteri kadar reklam yapmamasından kaynaklanıyor.RR markası bilinmediği ve de insanların tesadüf eseri bu markayı öğrendiği bir ortamda, bu forum sitesinin kullanıcılarının artması da mümkün değil.

Şimdi akla şu geliyor.Acaba anarchy haklı mı?
Ya da bize ne salla gitsin, öğrenen bir şekilde öğrenir RR yi, foruma da gelen gelir tasası bize mi düşmüş, face emi takılmış fazla, foruma mı takılmış, amaaaaaannnn ......Kasımpaşa'mı DİYELİM?

cihan54
05.Haziran.2014, 10:26
Ben de bir şeyler diyeyim mi :mrgreen: Öncelikle şunu söyleyeyim, bu yorumum tamamı ile tarafsız görüştür.

Tam yılını bilemiyorum ama sanıyorum 2001'den beri Forum siteleri ile iç içeyim. Aralarında 40 bin-50 bin üyelik de olmak üzere bir çok forumda Admin'lik yaptım ve birçok forum kurdum. Bizim zamanımızda Facebook zıpçıktısı yoktu. Bu da forumlardaki samimiyeti, bütünlüğü ve uzun soluklu olmasını güçlendiriyordu. Sonra ne oldu, Facebook peydah oldu. Ne oldu, "Nerede o eski bayramlar" oldu. İnsanları "sosyal ağ" adı altında asosyalleştirdiler. Öyle ki, yalnızca forum sitelerinin olduğu zamanlarda insanlar bilgi paylaşımı peşinde koşar, her fırsat bulduğunda etkinlik, kampanya, gezi, organizasyon yaparlar SOSYAL yaşarlardı.

Diyeceğim o ki, ilk olarak Facebook insanları forumlardan koparıp aldı (Bunda MSN'in de etkisi yok değil). Bana hiçbir zaman, Facebook'un forumu destekleyeceğini toparlayacağını aktifleştireceğini kimse anlatmasın. Aslında ben bir forum sitesinin facebook sayfası olmasına bile karşıyım. RR ismi veya A ismi veya B forumu; tek elde olduğunda kişiliği artardı.

Facebook, paylaşım konusunda iyidir hoştur. Fakat forum vampiridir.

Regal Raptor markasının Mitsubishi markasının Arçelik markasının vs. Facebook sayfası olabilir. Ama forum aileseldir, ailenin özel mülküdür. Facebook'a açıldığında hafif meşrep olmak kaçınılmazdır...

Sevgiler Saygılar öptüm kocaman, seviyom len sizi :mrgreen:

Rona
05.Haziran.2014, 11:27
Tanju o kadar dert etme kendine site can çekişirken 2011 senesinde sanırsam yeni nesil regalle adminimizle ilk buluşan bendim.Motor hakkındaki ilk yorumculardan da biriyim İnsanlar motorları gördükçe,yorumları okudukça satın aldılar ve sayımız gittikçe arttı.Şu anda 3 sene gibi bir sürede hiç azımsanmayacak bir sayıya ulaştık.Bir şekilde bu markayı duyan duyuyor ve foruma katılıyor.Forumdaki ilişki seviyeli,dostane,sıcak oldukça da sayı artacaktır .Buraya kadar problem yok gibi fakat asıl problemin şu olduğunu düşünüyorum.Bu forum diğer motosiklet forumlarındaki gibi katılımcı sayısı arttıkça ticarileşirse,işin içine para hırsı girer ise gittikçe mekanikleşir duygusuzlaşır.Bu durumda katılımcı sayısınında pek önemi kalmaz.

Böyle daha iyi inan hiç dokunma . 8) 8)

SÜRÜCÜ
05.Haziran.2014, 11:27
ustadlar tecrübe yanılmaz benim görüşüm de budur...bende pek fazla face taraftarı değilim ama iki taraf idare edilebilcek ise neden olmasın düşüncesindeyim üstelik facede herkez var ama burda sadece biz varız bu daha güzel :D

Erkan 28
05.Haziran.2014, 11:28
Cancağızım ağzına sağlık 8)

Cihanın ve Celil abinin dediği gibi Facebook sayfasını sadece resimler için güzel onun dışında bizi bizden koparır. Forumda çok güzel bir aile ortamı var ve bu ortamı dahada fazla yerlere bulaştırmak bu aileyi yok eder. Bence bu konuyu kapatmamız en doğrusu 8)

Emrehan
05.Haziran.2014, 11:55
Ben de söz istiyorum. :)


Benim takıldığım nokta şu; "foruma katılımı arttırmak", "daha fazla kullanıcıya ulaşmak" gibi ülküler doğrultusunda ne yapılması gerektiği tartışılıyor sanki.


Arkadaşlar burada bir şey satmıyoruz. Üye olsun çamurdan olsun mantığı da gütmüyoruz.

Forumun kullanıcıyı bulmasından ziyade, kullanıcının forumu bulması bağlılığı sağlar.
Aksi halde; yani biz "aman forumu tanıtalım, üye kazanalım" çabasına girersek; "lütfettim de üye oldum" tavrıyla gelenler olacaktır ki, bundan hiçbirinizin hoşlanacağını sanmıyorum.

Bu durumda tartışılması gereken bir şey varsa; o da forumun amacıdır. Amacımız "çoğalmak" olmamalı bence hiçbir şekilde. "Bütün RR kullanıcıları foruma üye olsun" gayreti içine girmek foruma zarar verecektir. Bütün RR kullanıcılarının foruma üye olmasında sakınca görmüyorum, yanlış anlaşılmasın. Ama amaç edinilmesi gerektiğini düşünmüyorum bunun. 8)

Amaç mevcut üyelerin ve kendi çabasıyla foruma ulaşanlar başta olmak üzere yeni gelecek üyelerin forumdan azami faydalanmalarını ve foruma azami katkı vermelerini sağlayarak, RR kullanıcıları arasında bir "elit kesim" oluşturmak olmalı. 8)

KamilErgün
05.Haziran.2014, 12:44
Forum bilgi paylaşımıdır. Facebook ise insanların görselleri daha çok kullandıkları bilgi paylaşımından çok yeni nesilin komiklik yapma alanıdır. Facebook ta yeni paylaşım yapılmışsa zaten bildirim sayfasında görünür veya açarsın iki dakika bakarsın. Forumda ise ihtiyacın olan bilgiye ulaşırsın.. Bence biri diğerinin ikamesi değildir. Kulvarları ayrıdır.

Anarchy
05.Haziran.2014, 18:56
Sevgili ağabeyler, kardeşler, arkadaşlar,

(Hitap konusunda sıkıntı yaşıyorum biraz bu giriş standartlaşacal gibi :) )

Aranıza yeni katılmış biriyim sadece işim sosyal medya danışmanlığı olduğu için konu hakkında fikir beyan etmek istedim.

Ben mevcut rahatsızlıklarınızı ve endişelerinizi saygıyla karşılıyorum. Tecrübe edilmiş durumlar üzerinden diyalog çevirilmesi oldukça makul. Lakin yine belirtmek isterim ki önlenemez durumlar değiller bunlar.

Bir web sitesinin maliyet anlamında yükü çok komik küçük rakamlardır. Maddi kaygılara girileceği fikrine katılmıyorum. Sayfa kurucusu moderatör kar amaçlı web sayfası yönetiyor gibi değiller.

Anlatmaya gayret ettiğim şey forumun daha etkin daha geniş kullanılabilirliği, Celil Ağabey'in belirttiği durum aşikar google a yaz regal raptor ne çıkıyor? Bizim forum! Doğru mu? Doğrudur. Sonuçta ben de aynı şekilde buradayım. Ama sayfa yönetirken sorunlu insan ayıklamakda atla deve değildir.

Yönetime, fikirlerine saygım sonsuzdur. Bir fikri katkım olabilirsem ne mutlu bana. Sadece tecrübelerimi ve işimin bana getirdiği tecrübeleri paylaşmaya çalıştım.

Hepinize iyi forumlar dilerim.

Erkan 28
05.Haziran.2014, 19:26
Ozan bu konunun açılması gayet iyi aslında, bazen bizlerde kendi aramızda konuşuyoruz ama elimiz bir türlü konu açmaya gitmedi nedense:mrgreen:

Çoğumuzun fikri aynı aslında ama, büyümenin getireceği artıları ve eksileri göz önünde bulundurmak lazım, ben şu anki düzeyin yeterli olduğu kanısındayım. (Şahsi Fikrim)8)

Tanju Mayda
06.Haziran.2014, 02:38
Ben de söz istiyorum. :)


Benim takıldığım nokta şu; "foruma katılımı arttırmak", "daha fazla kullanıcıya ulaşmak" gibi ülküler doğrultusunda ne yapılması gerektiği tartışılıyor sanki.


Arkadaşlar burada bir şey satmıyoruz. Üye olsun çamurdan olsun mantığı da gütmüyoruz.

Forumun kullanıcıyı bulmasından ziyade, kullanıcının forumu bulması bağlılığı sağlar.
Aksi halde; yani biz "aman forumu tanıtalım, üye kazanalım" çabasına girersek; "lütfettim de üye oldum" tavrıyla gelenler olacaktır ki, bundan hiçbirinizin hoşlanacağını sanmıyorum.

Bu durumda tartışılması gereken bir şey varsa; o da forumun amacıdır. Amacımız "çoğalmak" olmamalı bence hiçbir şekilde. "Bütün RR kullanıcıları foruma üye olsun" gayreti içine girmek foruma zarar verecektir. Bütün RR kullanıcılarının foruma üye olmasında sakınca görmüyorum, yanlış anlaşılmasın. Ama amaç edinilmesi gerektiğini düşünmüyorum bunun. 8)

Amaç mevcut üyelerin ve kendi çabasıyla foruma ulaşanlar başta olmak üzere yeni gelecek üyelerin forumdan azami faydalanmalarını ve foruma azami katkı vermelerini sağlayarak, RR kullanıcıları arasında bir "elit kesim" oluşturmak olmalı. 8)

Yorumları okudukça her birinizden bir şeyler kaptım ancak Emrehan'ın yazdıkları bana oldukça cazip geldi.

En cazip gelen kısım da ;

'''Bütün RR kullanıcılarının foruma üye olmasında sakınca görmüyorum, yanlış anlaşılmasın. Ama amaç edinilmesi gerektiğini düşünmüyorum bunun.''''

diye belirtmesi.

Dün gece yazdığımda ise sayımızın çoğalması gerektiğini, fikrim insanlar bu forumdan daha da fazla faydalanmalı şeklindeydi.Ancak Emrehan'ın yazdıklarını sakince bir düşününce mantıklı geldi.

Evet AMAÇ illaki forum kullanıcı sayısının artması olmamalı.

A. Emre GÜVEN
06.Haziran.2014, 07:29
forum oldukca yavas ilerliyor bence sosyal ortamlara yapilacak yatirim iyice durdurur buralari.

forumu kapatiyoruz facebooka tasiniyoruz derseniz ok. ama forum uzerinden yururken facebooka agirlik vermek pek mantikligelmedi bana

Rona
06.Haziran.2014, 10:52
Sevgili ağabeyler, kardeşler, arkadaşlar,

(Hitap konusunda sıkıntı yaşıyorum biraz bu giriş standartlaşacal gibi :) )

Aranıza yeni katılmış biriyim sadece işim sosyal medya danışmanlığı olduğu için konu hakkında fikir beyan etmek istedim.

Ben mevcut rahatsızlıklarınızı ve endişelerinizi saygıyla karşılıyorum. Tecrübe edilmiş durumlar üzerinden diyalog çevirilmesi oldukça makul. Lakin yine belirtmek isterim ki önlenemez durumlar değiller bunlar.

Bir web sitesinin maliyet anlamında yükü çok komik küçük rakamlardır. Maddi kaygılara girileceği fikrine katılmıyorum. Sayfa kurucusu moderatör kar amaçlı web sayfası yönetiyor gibi değiller.

Anlatmaya gayret ettiğim şey forumun daha etkin daha geniş kullanılabilirliği, Celil Ağabey'in belirttiği durum aşikar google a yaz regal raptor ne çıkıyor? Bizim forum! Doğru mu? Doğrudur. Sonuçta ben de aynı şekilde buradayım. Ama sayfa yönetirken sorunlu insan ayıklamakda atla deve değildir.

Yönetime, fikirlerine saygım sonsuzdur. Bir fikri katkım olabilirsem ne mutlu bana. Sadece tecrübelerimi ve işimin bana getirdiği tecrübeleri paylaşmaya çalıştım.

Hepinize iyi forumlar dilerim.

Maddi kaygı derken, site ayidatı vs değil ,sorun reklam alma, sponsor alma ,ürün satışı gibi ticari faaliyetlerdir .Bu ülkede ne zaman ,işin içine para girmiş ise hırs girmiştir,ego girmiştir,çakallık girmiştir,üçkağıt girmiştir ve o iş berbat olmuştur.Bunun örnekleri saymakla bitmez.

Ayrıca öyle olduğunu düşünelim diğer siteler gibi sponsörlerimiz var,reklam verenlerimiz gırla,gelsin paralar gitsin paralar,ooooh misss fakat bu forumu açıp bir konu okuyacağımız zaman heryerde reklam zırt pırt önüne çıkıyor,reklam mı okuyacaksın, konu mu, karışıyor.Göze sokar gibi onu al,şunu al.Şok fiyat,efsane indirim,fırsatı kaçırma gibisinden abuk subuk reklamlarla boğuşmak hiç iyi olmaz.

Kaldı ki o forum siteleri o kadar para kazanmalarına rağmen bir kere olsun üyeleri yararına yani motosikletçilerin yararına bir organiazyon yapmazlar (Ben görmedim duymadım).Vahşi bir kapitalizm tutturulmuş gider.

Evet bu forum sitesi kar amaçlı ve maddi kaygı olmaksızın yönetildiği için tercih sebebi.

Son olarak ta sorunlu insan ayıklamakla ilgili bir konu geçmiş .Bu sitede,toplulukta zaten sorunlu insan yok ki.Sorunlu adam sitenin üslup ve seviyesini gördüğü zaman yaklaşamıyor bile. :mrgreen:

Anarchy
06.Haziran.2014, 10:57
Arkadaşlar rica ediyorum sosyal medyayı facebook gibi taban bir platform üzerinden genellemeyelim. Facebook, sosyal medya - sosyal medya facebook demek değildir...

Bir instagram hashtag'i oluşturulsa, bir twitter hashtag'i oluşturulsa, tüm kullanıcılar günlük olarak çektikleri fotoğrafları depolamış olsa başka insanlar bunları görse yorum getirse fena olur demezsiniz diye umuyorum. :)

bugün nasıl hiçbirimiz mIRC, ICQ veya yonja kullanmıyorsak ilerisi için tedbirli olmak her zaman iyidir...

Forumunda bir sosyal paylaşım sistemi olduğunu zaman içerisinde blogların ön plana çıkışlarını dahada ileride yok olma ihtimalini unutmayalım...

Yinelemekte fayda görüyorum. Bu iş benim normal hayatımı devam ettirmemi sağlayan iş. Nacizane profesyonel tecrübemi paylaşıyorum.

İyi forumlar...

omer_cip23
06.Haziran.2014, 10:58
Maddi kaygı derken, site ayidatı vs değil ,sorun reklam alma, sponsor alma ,ürün satışı gibi ticari faaliyetlerdir .Bu ülkede ne zaman ,işin içine para girmiş ise hırs girmiştir,ego girmiştir,çakallık girmiştir,üçkağıt girmiştir ve o iş berbat olmuştur.Bunun örnekleri saymakla bitmez.

Ayrıca öyle olduğunu düşünelim diğer siteler gibi sponsörlerimiz var,reklam verenlerimiz gırla,gelsin paralar gitsin paralar,ooooh misss fakat bu forumu açıp bir konu okuyacağımız zaman heryerde reklam zırt pırt önüne çıkıyor,reklam mı okuyacaksın, konu mu, karışıyor.Göze sokar gibi onu al,şunu al.Şok fiyat,efsane indirim,fırsatı kaçırma gibisinden abuk subuk reklamlarla boğuşmak hiç iyi olmaz.

Kaldı ki o forum siteleri o kadar para kazanmalarına rağmen bir kere olsun üyeleri yararına yani motosikletçilerin yararına bir organiazyon yapmazlar (Ben görmedim duymadım).Vahşi bir kapitalizm tutturulmuş gider.

Evet bu forum sitesi kar amaçlı ve maddi kaygı olmaksızın yönetildiği için tercih sebebi.

Son olarak ta sorunlu insan ayıklamakla ilgili bir konu geçmiş .Bu sitede,toplulukta zaten sorunlu insan yok ki.Sorunlu adam sitenin üslup ve seviyesini gördüğü zaman yaklaşamıyor bile. :mrgreen:

atilla abi döktürmüşsün yine :) sölediklerine bir bir katılıyorum noktasına virgülüne kadar

CELİL
06.Haziran.2014, 11:18
Ozan profosyonel bakış açısıyla çok doğru söylüyorsun sana katılıyorum ama bizler amatör ruhla kalma taraftarıyız büyüdükçe inan sorunlarda büyüyor ve bu durumda denetim kadrosunu büyütmek gerekiyor ama bu gönül işi kimseyi bu göreve zorlayamayız ben senelerdir tek başıma yeitşmeye çalışıyorum yetişemeyince modaratör arkadaşlarımızdan yardım rica ettim sağ olsunlar kırmadılar bana destek veriyorlar burdan onlara tekrar teşekkür ediyorum ama yetişemiyoruz ve inanki insanın çok büyük zamanını alıyor foruma esir kaldığım zamanlar çok fazla bir çıkarımmı var kesinlikle bir kuruş çıkarım yok ve bu işlerden bir maaşda almıyorum tamamiyle gönül işi daha öncede yazdığım gibi çok fazla kişi değil RR ailemizi benimseyecek samimi arkadaşlarımız olsun bize yeter 8)

SÜRÜCÜ
06.Haziran.2014, 11:21
ya bu konu ne uzadı biz bize mutlu değilmiyiz

Anarchy
06.Haziran.2014, 11:54
Maddi kaygı derken, site ayidatı vs değil ,sorun reklam alma, sponsor alma ,ürün satışı gibi ticari faaliyetlerdir .Bu ülkede ne zaman ,işin içine para girmiş ise hırs girmiştir,ego girmiştir,çakallık girmiştir,üçkağıt girmiştir ve o iş berbat olmuştur.Bunun örnekleri saymakla bitmez.

Ayrıca öyle olduğunu düşünelim diğer siteler gibi sponsörlerimiz var,reklam verenlerimiz gırla,gelsin paralar gitsin paralar,ooooh misss fakat bu forumu açıp bir konu okuyacağımız zaman heryerde reklam zırt pırt önüne çıkıyor,reklam mı okuyacaksın, konu mu, karışıyor.Göze sokar gibi onu al,şunu al.Şok fiyat,efsane indirim,fırsatı kaçırma gibisinden abuk subuk reklamlarla boğuşmak hiç iyi olmaz.

Kaldı ki o forum siteleri o kadar para kazanmalarına rağmen bir kere olsun üyeleri yararına yani motosikletçilerin yararına bir organiazyon yapmazlar (Ben görmedim duymadım).Vahşi bir kapitalizm tutturulmuş gider.

Evet bu forum sitesi kar amaçlı ve maddi kaygı olmaksızın yönetildiği için tercih sebebi.

Son olarak ta sorunlu insan ayıklamakla ilgili bir konu geçmiş .Bu sitede,toplulukta zaten sorunlu insan yok ki.Sorunlu adam sitenin üslup ve seviyesini gördüğü zaman yaklaşamıyor bile. :mrgreen:

Ağabey benim gözümden kaçmış yorumun :)

Resmen gülümsedim keyif aldım okurken... Yazan ellerin dert görmeye :) Ben diyaloğun keyfine bayıldım ondan gördükçe yorum getiriyorum ilgi alanımdan ötürü. Yoksa hem fikiriz tamamen...

Mehmet.m
06.Haziran.2014, 14:58
Emre Talebin görülmüyor bir daha dene 8)
Arkadaşlar Herkese şimdiden söyliyim face,e girip foruma girmeyeni face'den silerim 8)


abi bende istek attım bide seni feys ten ekledim arkamızın sağlam olduğu belli olsun8)