PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Satılık RR SPYDER 250 2014 MODEL 800 KM



Anijad
17.Temmuz.2014, 21:29
Arkadaşlar kısa süre önce aldığım hatta üzerine masraf yaptığım ( custom ayna, sinyal, sticker, korna, sibop kapakları , chrome aksesuar, çanta vs gibi ) 250 spyder'ımı bazı ailevi nedenlerden dolayı satıyorum yaklaşık 1 ay önce Ankara ışıl motordan almıştım rodaja kadar 50 .60 km civarında zorlamadan kullandım 450 km de rodaja soktum. RR Ankara olarak bilen arkadaşlarım var bilmeyenler için durumu kısaca özetlemek istedim. Motorumda hiçbir sorun yok kasasında sürtünmeden , çarpmadan yada düşmeden dolayı hiç bir ezik çizik yada leke yok. Ben bu motoru aldığımda ruhsat plaka falan filan masraflarla 9000 mal ettim. Daha sonrasında custom parçalar ve extralar için 600 lira civarında masraf ettim. Şuan için motora 8000 istiyorum custom lar yelek kask herşey dahil . Arzu edilirse bütün custom ve yelek kask cantaları alarak son fiyat 7400 istiyorum. Sıfır fiyatı masraflarıyla yaklaşık 9000 mal oluyor. Sıfır fiyatına bakarken 2014 model ve airbrush'lı spyder olmasına dikkat edin çünkü fiyat farkı oluyor. İletişim için 0545 236 72 28 nolu telefondan yada özel mesajdan ulaşırsanız sevinirim. Motorumun satışında acelem olmadığından pazarlık ve takas düşünmüyorum. Satışı yüzyüze yaparak satışı alınmadan motoru teslim etmek istemiyorum.

ercankarşı
17.Temmuz.2014, 21:55
hayırlı satışlar şaşırdım bu kadar kısa mı sürdü spyder keyfi daha gezecektik :/

Anijad
17.Temmuz.2014, 22:03
valla olede hanımın dırdırı cekılcek gıbı degıl kısacası yanı aıle duzenımız sarsıldı saolsunlarr mecburen verıcem

Tanju Mayda
17.Temmuz.2014, 22:25
valla olede hanımın dırdırı cekılcek gıbı degıl kısacası yanı aıle duzenımız sarsıldı saolsunlarr mecburen verıcem

Okuyunca üzüldüm,
Zannederim kaza riski dolayısı ile eşin motor kullanmana sıcak bakmıyor.Tüm motorsiklet sürücüleri ve onların aileleleri için dün gece ''Korumasız binme,dikkat et, motorunu sür,kaza sürerken olmaz sadece'' başlığı altında bir yazı yazdım.Eğer yardımcı olacaksa onu eşine de okutmanı tavsiye ederim.Motorsiklet kaza korkusu olan aileler için hayatımdan bir kesit.

Levent
17.Temmuz.2014, 22:35
Senle tt custom hayali kurarken motor sevdandan vazgecme fikri cok üzdü beni cem kardeşim. İnşallah geçici bir durumdur ve seni motor sevdandan vazgecirmez.

Anijad
17.Temmuz.2014, 22:58
Valla Tanju abi kaza riski değil hanımla o konuda sorun yaşamadık zaten ama yani dışarda olduğumda illaki motor bahane edildi çocukla motor kıyaslaması yapılınca nevrim döndü henüz 40 günlük bir bebeğimiz var ve eşimde bende hassas bi dönemdeyiz o yüzden gelecek yaza kadar şimdilik motoru verip hanımında içini rahatlatmak ve tabiki benimde rahatlamam için :) tamam bak satıldı kalmadı demek istiyorum.

Levent abi öle kolay değil benden kurtulmak motor yoksa arabayla peşinizdeyim :) sanırım 1 yada 2 sene motor düşünmicem ama sonunda oolucak benim çocukluk hayalim ve tadı damapğımda kaldı yanlızca bir dönem. bu arada durumunu biliyorsun levent abi motorun ekipmanlarla birlikte vericem isteyen olursa resimlerini yarım forumda paylaşırım sahibinden falan koymak istemiyorum acırım bu motora küçükte olsa emek verdim kayın pedere bile Almanyadan aksesuar getirttik :) sevgiler...

Özgün
17.Temmuz.2014, 23:42
Cem kardeşim ben de çok üzüldüm, bugün ekipteki arkadaşlar söyledi. Motorun da çok iyi durumda, güzel geziler yapacaktık. Ama aile her zaman için birinci plan tabi ki. Umarım en kısa zamanda halledersin.

CELİL
18.Temmuz.2014, 00:30
Cem bu şartlarda satman çok üzücü ama senın canın sağ olsun aile herşeyden önce gelir durumlar düzelince tekrar alır kaldığın yerden devam edersin hayırlısı olsun :|

duzunay
18.Temmuz.2014, 00:53
Cem bende aynı durumdayım motorum yüzüne bakmak gelmiyor arasıra #direniyorum# seni anlıyorum bu tutku hiç geçmiyor hayırlı satışlar büyüterek dönersin inşallah

Levent
18.Temmuz.2014, 01:01
Cem ve devrim kardeslerim bu işin aslı hanimlarinizi bizim ortama getirmemis olmanız. Bir girseler ortama bizim hatunlarla tanissalar fikirleri değişir. Bence motoru satmak yerine hanımları ortama dahil edin. Soylediklerine pişman olacaklar. Dusunduklerinin Aksine bir sonraki buluşma ne zaman, kimler geliyor vs. Şeklinde sorular bunaltacak sizi.

Anijad
18.Temmuz.2014, 01:09
Valla ole bi durum olsa oda gelirdi ama malum bebek çok yeni ve dışarıya belirli aralıklarla ancak çıkabiliyor anneye ilk zamanlar çok bağımlı çocuklar ve dışarıda uzun sureler kalinamiyor ve saatlerimiz çokddağınık yani fırsat buldukça dışarı çıkmak değiluyumak istiyoruz bu aralar :) iinşallah bu benim tutkun bugün belki bir süreliğine ara vericem ama kesinlikle bitmicek bunu biliyorum . Ayrıca desteğiniz ve iyi dilekleriniz için hepinize tek tek tesekkur ediyorum

Opie
18.Temmuz.2014, 01:18
Abi hayırlı satışlar aile herşeyden önemli hayırlısı olsun :)

Erkan
18.Temmuz.2014, 03:01
Cem Abi motorum da artçı koltuğum da her zaman hazır senin için ufak kaçamaklar düşünürsen hep burdayım :cheesy: Motorunu alacak şanslı kişiye de şimdiden hayırlı olsun diyeyim :)

Bülent
18.Temmuz.2014, 03:04
Kardeşim daha yeni bulduk birbirimizi hemen pes etmek yok,vur çadırı üstüne ara ara bin,öncelik ailen olsun aynı sıkıntılar hepimizde var,Bi daha duşun derim ben:?

M.Mert
18.Temmuz.2014, 09:24
Abi keşke satmasan ama sen daha iyisini bilirsin tabiki. Motor olsa da olmasa da hep bekliyoruz seni.

cluuberzone
18.Temmuz.2014, 10:38
öncelikle hakkında hayırlısı olsun

bu foruma 1,5 sene önce yazmıştım motor alacağım diye...
alamadım..

evleneli 1 sene oldu daha yeni evlenmeden önce aile istemiyordu
şimdi hem eşim hemde ailem istemiyor...

ama şu varki..

ileride

KEŞKE..... KEŞKE....

dememek için yapılan bütün baskıları bertaraf edip seninde dediğin gibi çocuklugumdan beri olan özlemimi gidermek taraftarıyım.

şu an bende çocuk yok ama kısmetse 1 yıla kadar o da olacak Allah ın izniyle.. ve çocuk motora engel değil.

ülkemizde motora/motorcuya saygı hoşgörü hep 2. hatta 3. planda kaldıgı için ailelerde direk kaaları bahane etmekteler...

tamam kazalar birer emsal teşkil etmekte motorun istenmemesi için ama ben TUIK raporlarını incelediğimde ülkemizde motorla kaza oranı bütün ulaşım araçları içerisinde hem karışılan araç sayısı hemde ölümlerin sayısal sonuçları açısından son sırada...

hal böyle olunca da istatistikleri anlatmak elbette bize düşüyor..

hayırlısı olsun...