Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    canım benim yaaaaa....
    "hocam" dedin geçen haftalardan birinde bana ,hiç tereddüt etmeden "senin motorun yok,bende Yalova"ya arabayla gidicem,sen al benim motoru" dedin...buna inanamadım ,bilirsin motor kolay verilmez başkasına,yazında anlattığın duyguları yaşayabilmek motorun varlığına bağlı,benim küçük bir kaza yapmam bile seni günlerce motorsuz bırakırdı bunu bile bile ,motorsuzluğun ne kadar kötü olduğunu belki yaşamıştın ,kimbilir belki aranızda olmamı istediğinden,belki boynum bükük kalmasın sizlersiz diye,belkide kocamaman bir yüreğe sahip olduğundan,paylaşmayı sevdiğinden, "motorumu sen al" dedin ...ellerine ,yüreğine sağlık versin RABBİM
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    nihat eski günlerine döndün

malum nedenlerden dolayı biraz ara verdin ammaaa dönüşün güzelll olduu

yazılarını zaten hayranlıkla okuyordum DEVAM ediyorum okumaya

yüreğine gönlüne ve edebiyatına sağlık..

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı inci Nickli Üyeden Alıntı
    canım benim yaaaaa....
    "hocam" dedin geçen haftalardan birinde bana ,hiç tereddüt etmeden "senin motorun yok,bende Yalova"ya arabayla gidicem,sen al benim motoru" dedin...buna inanamadım ,bilirsin motor kolay verilmez başkasına,yazında anlattığın duyguları yaşayabilmek motorun varlığına bağlı,benim küçük bir kaza yapmam bile seni günlerce motorsuz bırakırdı bunu bile bile ,motorsuzluğun ne kadar kötü olduğunu belki yaşamıştın ,kimbilir belki aranızda olmamı istediğinden,belki boynum bükük kalmasın sizlersiz diye,belkide kocamaman bir yüreğe sahip olduğundan,paylaşmayı sevdiğinden, "motorumu sen al" dedin ...ellerine ,yüreğine sağlık versin RABBİM
    kelimelere bakarmısın HOCAM ağzından değil yüreğinden dökülmüş...
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ya zaten varya hando şu 2 kişi eskiden beri güzel yazarlardı ve halen de öyle

o 2 kişimi??? biri Nihat biri İnci içlerinden kalplerinden gönüllerinden dökülenleri nasıl kelimeler bulum yazıyorlar
    enteresan herkes yazar ama okurken nereden çıktığını hissedebilmen önemli işte bu 2 kişi onu okuyana veriyorlar.

haa şimdi de var forumda bu tür yazanlar ... bak ne diyorum eskiden diyorum ve ben eskiden beri bu 2 kişinin bu tür yazdıklarını okumaktan büyük zevk alıyorum

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı handojoe Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı inci Nickli Üyeden Alıntı
    canım benim yaaaaa....
    kelimelere bakarmısın HOCAM ağzından değil yüreğinden dökülmüş...
    senin yüreğinden dökülenler bir başka oluyo HANDO bizi mahrum bırakma ...
    bu arada şu sherif işi için bastıralım biraz dimi :P :P :P
    ADMİNİM ,ALPERİM hadi ama HANDO sherif olsun bizim sitede
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

Nihat Uzun
    -
     E-250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kino Baba, eksik olma. Lakin takdirin yapılan işi aştı.
    Senin yüreğinin büyüklüğünü herkes biliyor. Bana gönderdiğin yaslanma demirinin mahcubiyeti hala üzerimde. Yaptırdım, yaptırıcam derken tarz değiştirdim... çantaları bile söktüm. Ama biliyorum ya yüreğin büyük diye... ondan rahat olmaya çalışıyorum. Emin ol o demir emeğine değecek bir işe yarayacak. Merak etme abi.

İnci Hocam... motorun geçen haftası, Yalova'sı yok. Canın rüzgar çektiğinde arayabilirsin. Yalnız işler ters döner de ben motorsuz kalırsam ilk sana ekşirim haberin olsun (:
    Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
    Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
    (Dövüş Kulübü)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    ne demek Nihat"çığım,anahtar teslim ....eğer olursa bir güzel tayım ALLAH nasip ederde ne zaman istersen senindir ...

canımın rüzgar çekmesine gelince ; bu bir bağımlılık biliyorsun,atımın yelelerini gidon niyeti ile tuttuğum 10 yaşlarından bu yana , rüzgarın,asfaltın,toprak yolların , bağımlısı olmuşum, can istemesi herdaim, gelgörki insanlar en sevdikleri şeylerden imtihan olurlarmış ,ben de motorumu çok seviyordum ,sizlerde olduğu gibi ;gece bile defalarca uyanıp ,pencerden bakıp ,nikelajların ; denizdeki yakamozların parıldaması gibi ruhuma ,gönlüme yansıttığı ışık ile huzur buluyordum, annelerin bebeklerine söylediği ninni nin sakinleştirici etkisi gibi "o"nun sesi de beni sakinleştiriyor , gülümsyen bir uyku ile başımı koyuyordum yastığa, CAN İSTEMESİ HER DAİM Nihat"çığım,
    çok teşekkür ederim ,motorunu almış kullanmış kadar oldum sağolasın....ALLAH kazasız sürüşler de görüşmeyi nasip etsin ...
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

vgsdfgd fgdfgf
    Öğrenci
     fdgdfg dsfgdfg
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    helal olsun dostum ellerine beynine sağlık...

deep-impact - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serdar sak
    satış pazarlama
     regal raptor
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    böyle yazılar beni motoruma biraz daha bağlıyor onu biraz daha sevyorum .Bu arada aman eşim duymasın arkadaşalr vallahi bozuşuruz :-)
    motorda son karar R&R

drali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa ali tunal
    Doktor
     Kawasaki 1999 VN 800
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

kimiz biz

Gönlüne ve yazdığın ellerine sağlık.İyi ki bu saatte siteye girdim ve bu eksta ekstra güzel yazıyı okudum.Sağol kardeş.

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)