Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

özkan yüksel
    beden eğitimi öğretmeni
     2013 regal raptor 150 E-2F
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

kullanılmayan motorda benzin

motorum regalraptor 150e-2f 20 kasımdan beri kullanmıyorum kapalı bir ortamda haftada 2 kere çalıştırıyorum benzini 3 ay önce fullemiştim motoruma zarar verir mi kullanarak bitireyim mi yoksa benzini çektireyimmi ne kadar süre durabilir. motorum 250km de daha 2013 model rodaja gitmem gerekiyormuş rodaj nedir ve b.çekmecede oturuyorum sefaköy regal kapandı en yakın nereye gidebilirim herhangi bir motorcu bu sorunu çözebilirmi teşekkürederim saygılar

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    50,051
    Beğenilmiş
    6,715
    Merhaba Özkan benzin konusunda sorun olmaz makinaya zarar vermez
    ilk bakım 300 kmde sonra 1000 km sonra 2000km sonrasında 2000km de bir yapılıyor makinanının kullanma kitapcığının en arka sayfasında yazar o kitabı servise giderken yanında götürmen gerekiyor bakım yapılınca kaşe basıyorlar
    Rodaj makinanın motorunun alışma açılma dönemidir rodajda ani hareketler frenler yapmadan tüm vitesler arasında geçiş yapıp hepsini kullanarak max. 70- 80 km yi geçmeden yüksek gaz vermeden kullanmak gerekiyor bu süreç ilk 1000 km doluncaya kadar devam eder sonra istediğin gibi kullanabilirsin
    Yetkili servis bize en yakın (bende b.çekmecedeyim) güneşlideki RR kendi yeri var bende oraya gidiyorum

özkan yüksel
    beden eğitimi öğretmeni
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil Bey çok teşekkürederim aydınlattınız beni sizde b. çekmecedeymişsiniz inşallah en kısa zamanda tanışırız güneşli rr internette adresi yok tarif edebilirmisiniz çünkü emre motor çıkıyor oda sanırım kapandı teşekkürler

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    50,051
    Beğenilmiş
    6,715
    Alıntı özkanyüksel1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil Bey çok teşekkürederim aydınlattınız beni sizde b. çekmecedeymişsiniz inşallah en kısa zamanda tanışırız güneşli rr internette adresi yok tarif edebilirmisiniz çünkü emre motor çıkıyor oda sanırım kapandı teşekkürler
    Güneşlide emre motorun adresi servisle aynı
    yeri havalanı kavşağından otoban yönüne girip güneşli sapağından çıkıyorsun çıkınca sol tarafında ters yönde benzinci görücen ilerinden dönüp onun yanındaki metro markete giden yola gir az ileride ana yol sağa döner yokuş başlar yokuşun tepesine kadar çık tepede sağda benzinci görücen orada benzincinin binasında sağ altında

özkan yüksel
    beden eğitimi öğretmeni
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşekkürler giderim artık

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)